Uw taxi in de breedste zin van het woord

Taxi Slingerland B.V. opereert vanuit gemeente De Ronde Venen en gemeente Nieuwkoop en verleent diverse soorten diensten, zowel binnen als buiten de regio:

Met het uitgebreide wagenpark van Taxi Slingerland B.V. staat er altijd een auto voor u klaar die bij het doel van uw rit past. Gaat u bijvoorbeeld op reis en overweegt u uw auto te parkeren op de luchthaven? Dit kan u veel geld kosten en vakanties zijn vaak al duur genoeg. Maak daarom gebruik van de voordelige en snelle taxiservice van Taxi Slingerland B.V. en reserveer direct uw rit. Bel 0297 - 281388 of vul het reserveringsformulier in.

 

Ons wagenpark

Scroll voor meer foto's

taxivervoer slingerland mijdrecht

Taxivervoer

Geen auto tot uw beschikking en geen zin om eindeloos te wachten op bus of trein? Maar wel een verjaardag of een zakelijke afspraak staan? Geen zorgen. Bestel snel een betrouwbare taxi bij Taxi Slingerland B.V. en de chauffeurs brengen u veilig van deur tot deur. 

Zowel voor particuliere als zakelijke klanten staan de chauffeurs en auto's van Taxi Slingerland B.V. tot de beschikking. Neem nu snel contact op via info@taxislingerlandbv.nl of 0297 - 281388.

schipholservice mijdrecht taxi

Schipholservice

De vakantie is al maanden van tevoren geboekt en de koffers zijn al ingepakt. Maar wat doet u met de auto? U heeft natuurlijk geen zin om uw auto lange periode op de parkeerplaats van het vliegveld te laten staan. Daarom belt u met Taxi Slingerland B.V. Zo staat er voor vertrek een auto voor u klaar die u zorgeloos naar Schiphol, Rotterdam The Hague of Eindhoven rijdt.  

Reserveer nu alvast uw taxi voor de vakantie en kom comfortabel aan op de luchthaven. Naast de voordelige tarieven bent u bij Taxi Slingerland B.V. verzekerd van een betrouwbare service en zeer ervaren chauffeurs.

vip vervoer taxi mijdrecht

Zakelijk vervoer

Een mooie, stijlvolle auto straalt betrouwbaarheid en comfort uit. Voor u als ondernemer, directeur of zakenman/-vrouw is dit natuurlijk belangrijk. Met de luxe auto's van Taxi Slingerland B.V. komt u altijd in stijl aan. Tijdens de rit kunt u zich even ontspannen of juist voorbereiden op uw werkzaamheden. 

Voor evenementen, vergaderingen of presentaties reserveert u eenvoudig een VIP-auto met chauffeur die u op professionele wijze naar uw bestemming brengt.

 

Uw groepsvervoer

groepsvervoer taxi mijdrecht

Groepsvervoer

Naast individueel vervoer regelt Taxi Slingerland B.V. ook verschillende soorten groepsvervoer, bijvoorbeeld leerlingenvervoer in opdracht van gemeenten. Ook voeren wij het regiovervoer in Amstelveen mede uit. Daarnaast brengen wij ouderen of mensen met een handicap naar dagbehandeling en dagbesteding. Ook rijden wij voor groepsuitjes en excursies, brengen we groepjes mensen naar concerten, naar Schiphol, etcera. Informeer gerust naar onze scherpe tarieven en mogelijkheden.

ziekenvervoer taxi mijdrecht

Rolstoelvervoer

Taxi Slingerland B.V. heeft diverse rolstoelbussen, die uitgerust zijn met de modernste technieken om de rolstoelgebruiker optimaal te kunnen vervoeren, zowel veilig als comfortabel. Deze voertuigen worden gebruikt voor mensen die medisch noodzakelijk vervoer nodig hebben naar een medische bestemming, bijvoorbeeld voor het bezoek aan een arts. Maar de rolstoelbussen worden ook ingezet voor mensen met een lichamelijke handicap die vervoer nodig hebben naar hun werk of opleiding, hun dagbesteding of vakantiebestemming. 

medisch vervoer taxi mijdrecht

Ziekenvervoer

Natuurlijk verzorgt Taxi Slingerland B.V. ook zittend ziekenvervoer voor mensen die niet rolstoelafhankelijk zijn, maar wel een taxi nodig hebben: bijvoorbeeld naar de dialyse, de radiotherapie of de oogarts. In deze gevallen kan er met personenauto’s gereden worden en vaak wordt het vervoer vergoed via uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen, wij informeren u graag.

Autoverhuur

Taxi Slingerland B.V. verhuurt ook personenbussen en rolstoelbussen zonder chauffeur. De huurder kan zelf het voertuig besturen en heeft alle vrijheid om te gaan en te staan waar men wil. Er kan voor meerdere dagen, per dag, maar ook per dagdeel gehuurd worden.

De huur kan wel of niet kilometervrij afgesproken worden, afhankelijk van de afstand die u wilt afleggen en de periode dat u de bus huurt. Graag informeren wij wat voor u de voordeligste optie is. Stuur vrijblijvend een e-mail of bel: 0297-281388.

Huur nu een personen(rolstoel-)bus

Koeriersdienst

In plaats van personen, kunt u ook kleine of grote pakketten te vervoeren hebben! Ook dit regelen wij graag voor u.